Lediga tjänster

 

AB Nybrogrus är ett familjeägt bolag som sedan 1958 tillverkar och säljer sand och bergprodukter till företag och privatkunder. Materialet används av anläggningsföretag, betongfabriker, asfaltverk och byggföretag med flera, främst i södra Kalmar län, men vissa produkter säljs även på export. Företaget producerar och säljer cirka 1,5 miljon ton sand och bergmaterial per år och omsätter cirka 140 miljoner kr med 35 medarbetare. Nybrogrus äger och driver även dotterbolag i norra Kalmar län; Geba Betong samt Berg Sand Grus Småland AB. Båda i Vimmerby. 

AB Nybrogrus söker för fast anställning till transporter av ballast från våra täkter i södra Kalmar län

Chaufför anläggningsbil

VI ERBJUDER

Vi erbjuder en stabil och trygg chaufförstjänst på en av våra anläggningsbilar. Nybrogrus har det stora företagets kapacitet och det lilla företagets fördelar i form av överblickbarhet och påverkansmöjligheter. Bra kvalitet, brett sortiment, snabba leveranser, hög servicenivå och konkurrenskraftiga priser är våra ledstjärnor och framgångsfaktorer. Företaget är väl etablerat i sin bransch samt med mycket stabil ekonomi och har ambitioner och potential att utvecklas ytterligare.

 

ROLL OCH UPPGIFTER

Som chaufför på anläggningsbil inom Nybrogrus arbetar du i leveransledet inom företaget med att leverera ut beställt material till våra kunder. Förekommande arbetsuppgifter i tjänsten;  

  • Leverans av sand- och bergmaterial till bolagets kunder med såväl bil som bil & släp.
  • Leveranser innebärande spridning av bergmaterial på bl.a. skogsbilvägar.
  • Schaktkörningar på kundernas arbetsplatser
  • Tillsyn och vård av lastbil med släp.
  • Tillfälligtvis maskinförare som vikarie eller vid extra behov.

Du arbetar under vår transportledare som fördelar uppdragen. Merparten av uppdragen är från vår bergtäkt Runtorp 27 km sydväst om Kalmar.
Nybrogrus kör normalt med två egna bilar samt beroende på säsong ytterligare från ett par upp till 25 talet inhyrda bilar som tillsammans förser kunderna med beställt material
Arbetstiden är vardagar, måndag- fredag med start ofta runt 6 tiden, heltid, 40 timmar/vecka men tidvis även en hel del övertidsarbete.

KVALIFIKATIONER

Vi söker Dig som attraheras av rollen och arbetsuppgifterna, och som bedömer att Du har goda förutsättningar att trivas och göra ett bra jobb.

Ett absolut krav är att Du är mycket servicevänlig och har en ödmjuk framtoning mot kund. Du ska ha goda kunskaper i körning med bil & släp. En förutsättning för att fungera i tjänsten är att Du har ett naturligt driv så att körningen flyter på effektivt och friktionsfritt samt med samma tempo som övriga utan att behöva stressa.
Då Du i vissa fall lastar material på din bil själv med hjullastare är erfarenhet av maskinkörning ett krav, förarbevis är meriterande. Du är flexibel, servicevänligt, ödmjuk och har lätt för att samarbeta samt en flexibilitet gällande arbetstider. Goda kunskaper på underhåll är meriterande.

Som person är Du drivande, självgående och resultatinriktad. och ”har koll” på saker och ting. Du är noggrann men är samtidigt anpassningsbar och lyhörd för vad andra tycker.

 

INTRESSERAD?

Välkommen att mejla Mårten Johansson på marten@nybrogrus.se för ytterligare uppgifter eller om Du har några frågor eller vill bli uppringd angående tjänsten.

Ansök snarast men senast 2019-08-16 genom att skicka CV per mejl till Mårten samt information om Dig själv och beskriv varför just Du passar in för denna tjänst.

Sammanfattning

Tjänstens omfattning:                    Heltid

Anställningsform:                          Tillsvidareanställning, ev. först provanställning

Tjänsteställe:                                Nybrogrus täkter Brånahult, Runtorp och Igersdela

Arbetstid:                                      Varierande månd.-fred. med start ca kl 6-7 beroende på uppdrag

Tillträde:                                       Omgående eller efter överenskommelse

Lön:                                              Efter överenskommelse

Kontaktperson:                             Mårten Johansson, marten@nybrogrus.se

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår