Lediga tjänster

 

AB Nybrogrus är ett familjeägt bolag som sedan 1958 tillverkar och säljer sand och bergprodukter till företag och privatkunder. Materialet används av betongfabriker, asfaltverk och byggföretag med flera, främst i södra Kalmar län, men vissa produkter säljs även på export. Företaget producerar och säljer cirka 1,5 miljon ton sand och bergmaterial per år och omsätter cirka 140 miljoner kr med 30 medarbetare. Nybrogrus har även dotterbolag i norra Kalmar län; Geba Betong samt Berg Sand Grus Småland AB. Båda i Vimmerby. Läs gärna mer om oss på: www.nybrogrus.se.

AB Nybrogrus söker för sin verksamhet i hela Kalmar län

Maskinförare

VI ERBJUDER

Vi erbjuder maskinförartjänster på hjullastare, dumper och grävmaskin. Nybrogrus har det stora företagets kapacitet och det lilla företagets fördelar i form av överblickbarhet och påverkansmöjligheter.  Företaget är väl etablerat i sin bransch samt med mycket stabil ekonomi och har ambitioner och potential att utvecklas ytterligare, vilket även innebär att vi är en trygg och stabil arbetsgivare.
Bra kvalitet, brett sortiment, snabba leveranser, hög servicenivå och konkurrenskraftiga priser är våra ledstjärnor och framgångsfaktorer. 

Då verksamheten har växt, koncernen är utspridd i hela Kalmar län och stora delar av produktions och maskinparken är rörlig är vi i behov av att förstärka upp personalstyrkan med maskinförare som kan vara flexibla och arbeta från tid till annan på olika anläggningar/olika täkter inom koncernen.

ROLL OCH UPPGIFTER

Som maskinförare arbetar du i produktionen av sand och bergmaterial med uppgifter såsom;  

  • Matning kross/sorteringsverk med hjälp av hjullastare alt. grävmaskin.
  • Undan bärning från kross/sorteringsverk med hjälp av hjullastare.
  • Transport av material från produktionen till upplag med hjälp av dumper.
  • Grävmaskinsarbeten såsom sortering av grövre sten, avtäckning, matning sorteringsverk etc.
  • Underhållsarbete på fordon, krossar och övrig utrustning.

Du arbetar oftast i små produktionsgrupper på anläggningarna men i samarbete med övriga produktionsgrupper och under ledning av platsansvarig och produktionschef.
Arbetstiden är vardagar men varierande tider beroende på uppgift, mellan kl. 06-21. Heltid, 40 timmar/vecka men tidvis även en hel del övertidsarbete.

KVALIFIKATIONER

Vi söker Dig som attraheras av rollen och arbetsuppgifterna, och som bedömer att Du har goda förutsättningar att trivas och göra ett bra jobb. Du är mångsidig och har en flexibel situation där du kan ligga ute på arbetsplatserna under veckorna när så krävs.

Förarbevis för hjullastare är ett krav samt att Du har god vana av och känsla för att köra hjullastare. Erfarenhet av grävmaskinkörning är meriterade liksom CE kort. Du är flexibel, ödmjuk och har lätt för att samarbeta. Goda kunskaper på underhåll och svetsning är meriterande.

Som person är Du drivande, självgående och resultatinriktad. och ”har koll” på saker och ting. Du är noggrann men är samtidigt anpassningsbar och lyhörd för vad andra tycker.

En av tjänsterna som vi söker personal till innebär att man arbetar över ett större geografiskt område innebärande att det tidvis krävs att man övernattar på arbetsplatsen i veckorna, företrädelsevis i egen husvagn.

 

INTRESSERAD?

Välkommen att mejla Mårten Johansson på marten@nybrogrus.se för ytterligare uppgifter eller om Du har några frågor eller vill bli uppringd angående tjänsten.

Ansök snarast genom att skicka CV per mejl till Mårten samt information om Dig själv och beskriv varför just Du passar in för denna tjänst.

Sammanfattning

Tjänstens omfattning:                    Heltid

Anställningsform:                          Tillsvidareanställning, ev. först provanställning

Tjänsteställe:                                Varierande, i koncernens täkter i hela Kalmar län.

Arbetstid:                                      Varierande månd.-fred. 06-21, 4 alt. 5 dagarsvecka

Tillträde:                                       Omgående eller efter överenskommelse

Lön:                                              Efter överenskommelse

Kontaktperson:                             Mårten Johansson, marten@nybrogrus.se

  

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår