Lediga tjänster

 

AB Nybrogrus är ett familjeägt bolag som sedan 1958 tillverkar och säljer sand och bergprodukter till företag och privatkunder. Materialet används av betongfabriker, asfaltverk och byggföretag med flera, främst i södra Kalmar län, men vissa produkter säljs även på export. Företaget producerar och säljer cirka 1,5 miljon ton sand och bergmaterial per år och omsätter cirka 140 miljoner kr med 35 medarbetare. Nybrogrus har även dotterbolag i norra Kalmar län; Geba Betong, Berg Sand Grus Småland AB, samt Betongproduktion i Västervik AB. Dessa är lokaliserade till Vimmerby och Västervik. Läs gärna mer om oss på: www.nybrogrus.se.

 

Vi söker nu till vårt huvudkontor 

Vikariat administrativ assistent/labb. assistent

 

VI ERBJUDER

Då vi har föräldraledigheter inom administrativ personal behöver vi stärka upp organisationen året ut. Vi erbjuder därför en tjänst innehållande ett varierande och mångsidigt arbete med uppgifter inom administration, kundmottagning samt ballast laborering .
Nybrogruskoncernen arbetar inom ballast och betong i framförallt Kalmar län, har det stora företagets kapacitet och det lilla företagets fördelar i form av överblickbarhet och påverkansmöjligheter. Bra kvalitet, brett sortiment, snabba leveranser och hög servicenivå är våra ledstjärnor och framgångsfaktorer. Koncernens företag är väl etablerade i sina branscher och har ambitioner och potential att utvecklas ytterligare.

Tjänsten omfattar heltid och är placerad vid vårt huvudkontor i Runtorp, strax söder om Kalmar.

 

ROLL OCH UPPGIFTER

Som administrativ assistent/labb. assistent spänner dina uppgifter över ett brett område, från att hjälpa transportledare med utvägningar av lastbilar, kundmottagning, allmänna administrativa uppgifter till att bistå laborant med provtagning av ballast i bolaget labb som ligger vägg i vägg med kontoret.  
Du får räkna med att vid behov rycka in där det behövs för att avlasta kollegorna, och utifrån dina kunskaper och erfarenheter sedan tidigare tilldelas vissa passande uppgifter. Exempel på förekommande uppgifter:

 

  • Telefoni; order- och kundmottagning
  • Utvägning av lastbilar
  • Inprogrammering följesedlar för fakturering
  • Enklare provtagning av ballast såsom siktanalyser
  • Rapportering och enklare utvärdering av labb analyser
  • Diverse administrativa uppgifter för att avlasta kollegor      

 

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är lättlärd, framåt men också noggrann. Du har fallenhet för administrativa sysslor men är inte rädd att även arbeta mer fysiskt såsom i labbmiljö. Tjänsten är utmärkt för dig som är i början av din yrkeskarriär, för att skaffa erfarenhet och bredda kunskaperna.
Det är mycket viktigt att du, efter inskolning i uppgifterna, snabbt kan bli självgående då det under högsäsong tidvis kan vara intensivt för samtliga kollegor. Du har mycket god IT-vana, duktig i skrift och i Excel. Vi önskar också att du behärskar engelska i tal och skrift. En utmärkt svenska i tal och skrift är en förutsättning för att passa i tjänsten.


Tjänsten kräver att du är serviceinriktad, positiv och prestigelös.

 

INTRESSERAD?

Välkommen att kontakta Mårten Johansson per mejl, marten@nybrogrus.se, angående frågor eller med intresseanmälan märkt ”Administrativ assistent”, innehållande meritförteckning samt beskrivning av dig själv, som du sänder senast den 30 mars.
Tillsättning: så snart som möjligt.
Omfattning: Månd-fred. Heltid
Arbetsplatsens adress: Runtorp 502, 388 99 Påryd

 

 

 


Bergtäkt Runtorp

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår