2017-08-16

Konsert i vår täkt i Brånahult

Efter succén förra året så är konserten tillbaka igen.

Lördagen den 26/8 kl 20:30 så är det en Geologisk och Musikalisk upplevesle i vår täkt i Brånahult ca 5km NV om nybro (Väg 31). 
Entré 150:- och ta med något att sitta på! 

Klicka på bilden för att få den större.I Bergakungens sal

 – en geologisk och musikalisk upplevelse i Brånahults bergbrott

Geologen Jan Mikaelsson och Målerås Musikkår med solisterna Therese Wahlgren Sundén och Thomas T. K Karlsson ger en geologisk och musikalisk upplevelse i Brånahults bergbrott på kvällen lördagen den 26 augusti. Jan Mikaelsson berättar lättsamt om vulkaner, inlandsisar och ymniga skogar från svunna tider i vårt landskap Småland. Musikkåren med solister varvar med musik från sina repertoarer. Dirigent är Fredrik Karlsson.

 

-          Efter förra årets lyckade evenemang med ca 500 personer i publiken, har jag fått många önskemål om att vi ska upprepa aktiviteten även i år. Så nu är det dags lördagen den 26 augusti i Brånahults bergbrott, som är den perfekta platsen att berätta Sagan om Småland, säger Jan Mikaelsson

 

Jan Mikaelsson berättar lättsamt om vulkaner, inlandsisar och ymniga skogar från svunna tider i vårt landskap Småland. Musikkåren med solister varvar med blandad musik från sina repertoarer. Musikkåren har inför kvällen fått förstärkning genom Trio Atlantis, Britta Holger, oboe, Todd Göransson, fagott och Nils-Erik Hagström, basklarinett. Dirigent är Fredrik Karlsson.

 

Sångsolister

Sångsolister i år är Therese Wahlgren Sundén, musiklärare på Ölands Friskola. Therese sjunger och arrangerar bland annat Allsången på Skansen i Färjestaden. Thomas T. K Karlsson är låtskrivare och sångare. Bland annat har han skrivit flera vinnande låtar till Svensktoppen nästa.

 

Brånahults bergbrott

Bergbrottet i Brånahult är ett aktivt brott, som ägs och drivs av Nybrogrus AB.

 

För ytterligare information:

Geologen Jan Mikaelsson, 070-512 55 69, jangeologen@live.se

Raymond Carlsson, ordförande Målerås Musikkår, 0704-54 68 05, info@swecase.se

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår